mpmn-digital.com
Nye opskrifter

Mesa Test Review Headline

Mesa Test Review Headline


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


COPYRIGHT © 2020 Tribune Publishing. ALLE RETTIGHEDER, DER RESERVERET DAGLIGT MÅLTID ® ER ET REGISTRERET VAREMÆRKE FOR TRIBUNE -UDGIVELSE.


Kvalificerende testresultater

Amerikanske Mensa accepterer scoringer fra cirka 200 forskellige standardiserede intelligensprøver*. Ofte har potentielle medlemmer taget acceptable tests på andre tidspunkter i deres liv og ved ikke, at de allerede kan kvalificere sig til medlemskab.

Bemærk, at al dokumentation skal være originalen eller en notariseret kopi af originalen. Gennemgang af dine kvalificerende scores kan blive forsinket, hvis din dokumentation ikke opfylder dette krav. For at score kan accepteres for Mensa -medlemskab, tests skal administreres af en neutral og kvalificeret tredjepart i et traditionelt testmiljø under betingelser, der er passende for normeringsstandarderne for hver test (f.eks. klasseværelset hos en certificeret skolelærer eller en privat psykolog).

Opret konto og send point
Udfyld venligst de følgende sider med de oplysninger, der vedrører kandidaten, der ansøger om medlemskab.

Brug for lidt hjælp? Vi hjælper dig gerne med at finde dine gamle testresultater.

Kvalificerende testresultater

Selvom det følgende ikke er en komplet liste over accepterede test/scoringer, spørger ansøgere ofte om følgende tests.

Test, der normalt administreres af skoledistrikter

Testnavn Kvalificerende score
Kognitive evner test (CogAT) Sammensat SAS på 132
Differentialeevneskalaer (DAS) GCA 132
Differential Ability Scales - Anden udgave (DAS -II) GCA 130
Naglieri Nonverbal Ability Test (NNAT) Nonverbal evneindeks score på 130 eller derover
Naglieri Nonverbal Ability Test 2 & amp 3 (NNAT2/NNAT3) Nonverbal evneindeks score på 132 eller derover
Otis Lennon School Abilities Test (OLSAT) I alt SAI 132
Otis-gamma test IQ 131
Stanford Binet IQ 132
Stanford Binet 5 IQ 130
Woodcock-Johnson test af kognitive evner
(ikke Woodcock Johnson Achievement Test)
IQ 132 (udgaver I, II og III) IQ 131 (udgave IV)

College forberedende test

Testnavn detaljer Kvalificerende score
ACT Composite taget før 9/1989
taget efter 9/1989
29 (sammensatte kun point)
Ikke accepteret
GRE taget før 5/1994
taget fra 5/1994 til 30/9/2001
taget efter 30.9.2001
1250 (kvantitativ + verbal)
1875 (kvantitativ + verbal + analytisk)
Ikke accepteret
Henmon-Nelson 132
LSAT ** taget før 1982
taget efter 1982
662
95 (total percentilrangering)
PSAT (taget i juniorår) taget før 5/1993
taget efter 5/1993
180
Ikke accepteret
PSAT (taget sidste år) taget før 5/1993
taget efter 5/1993
195
Ikke accepteret
CEEB taget før 30/9/1977
taget efter 10/1/1977
1300
Ikke accepteret
SAT taget før 30/9/1974
taget fra 30/9/1974 til 1/31/1994
taget efter 1/31/1994
1300
1250
Ikke accepteret

Test udført af private psykologer

Testnavn Kvalificerende score
Californien Test af mental modenhed (CTMM) IQ 132
Cattell IQ 148
Differentialeevneskalaer (DAS) GCA 132
Reynolds skalaer for intellektuel vurdering IQ 130
Stanford Binet IQ 132
Stanford Binet 5 IQ 130
Wechsler voksen- og børnevægte
(WAIS, WAIS-R, WAIS-III, WAIS-IV WISC, WISC-R, WISC-III, WISC-IV, WISC-V WPPSI & handel, WPPSI-III, WPPSI-IV)
Bemærk: Wechsler -testene skal gives i deres helhed.
- Mensa kræver en IQ-score i fuld skala (FSIQ), så alle delprøver, der er nødvendige for at opnå en FSIQ, skal gives. Supplerende undertest er ikke påkrævet, medmindre de er erstattet af en påkrævet undertest med en gyldig forklaring på, hvorfor den blev erstattet.
- Kun for WISC-IV: Amerikanske Mensa accepterer general skills index (GAI) i tilfælde, hvor der er en signifikant forskel (dvs. 1 & frac12 eller flere standardafvigelser) mellem to indeksscores. For alle andre Wechsler -tests accepteres GAI ikke.
FSIQ 130
Wechsler ikke-verbale evne (WNV)
-American Mensa accepterer kun WNV -testen for personer med nedsat hørelse.
-Den kliniske rapport skal angive, at denne tilstand skal overvejes.
FSIQ 130

Tests administreret af militæret

Testnavn detaljer Kvalificerende score
AFQT taget før 10/1980
taget efter 10/1980
98
Ikke accepteret
Army GCT taget før 10/1980
taget efter 10/1980
136
Ikke accepteret
ASVAB Ikke accepteret
GT taget før 10/1980
taget efter 10/1980
136
Ikke accepteret
Navy GCT taget før 10/1980
taget efter 10/1980
68
Ikke accepteret

Mensa forbeholder sig retten til at ændre eller ændre disse scores, da de viste test er omformet eller restandardiseret. Mensa vurderer alle ansøgninger individuelt og forbeholder sig retten til at træffe den endelige afgørelse om accept af enhver test.

Bemærk, at al dokumentation skal være originalen eller en notariseret kopi af originalen. Gennemgang af dine kvalificerende scores kan blive forsinket, hvis din dokumentation ikke opfylder dette krav.

Ikke relevant Disse test korrelerer ikke længere med en IQ -test. Bemærk, at acceptdatoen gælder for den dato, hvor du tog testen, ikke den dato, du sluttede dig til Mensa. Du kan stadig deltage i Mensa ved at bruge ældre scoringer. * Mange intelligens testresultater kvalificerer dig til Mensa, men Mensa & rsquos tilsynspsykologer bliver nødt til individuelt at vurdere dokumentationen. Næsten enhver test med & ldquoachievement & rdquo i titlen er ikke acceptabel for Mensa optagelse. Amerikanske Mensa accepterer ikke uovervåget test som bevis på berettigelse, specifikt uovervåget test administreret elektronisk eller via internetbaserede test ** Indsendt dokumentation skal være en original kopi sendt fra testbureauet, Law School Admission Council. Udskrifter fra websteder eller PDF'er accepteres ikke. *** De nye militære test er erhvervsmæssige egnethedstest og er ikke egnede til Mensa -optagelse.


Makaronien og osten smagte rig, og den mindede os om spisemad.

Med fire kopper kraftig fløde og tre kopper ost (cheddar- og peberfrugt) var den resulterende makaroniret ikke overraskende rig og cremet.

Den sprøde topping af bacon og panko stod også fint i kontrast til de bløde, cremede nudler.

Desværre virkede al den indsats, der gik på at forberede skalotteløg og hvidløg trivial, da jeg slet ikke kunne smage nogen af ​​ingredienserne. Jeg glædede mig også til et spark fra pepperjack, men der var ikke meget osteagtig smag i denne ret.

Denne makaroni og ost smagte stort set bare som fløde og bacon. Det hele lignede en bagt penne Alfredo-ret, du måske finder på en spisestue, hvilket ikke er nogen overraskelse, da denne opskrift er fra værten "Diners, Drive-Ins og Dives."

Samlet set tog denne lidt intetsigende ret meget kræfter og ingredienser at lave, så jeg var ikke begejstret.


The Complete America 's Test Kitchen TV Show Cookbook, 2001-2021

Tilbage efter populær efterspørgsel, The Complete America & rsquos Test Kitchen TV Show Cookbookindeholder hver opskrift og bedømmelse fra det mest sete instruktions-madlavningsshow (inklusive alle nye opskrifter og anmeldelser fra sæson 21)! Med 1.670+ idiotsikre opskrifter finder du og rsquoll inspiration til alle lejligheder. Fra morgenmadssager som f.eks Perfekte stegt æg og Koldbrygget kaffe til bistroklassikere som f.eks Pan Bagnat og Salade Lyonnaise. Lav globalt inspirerede retter med vores Goi Cuon, Piadine, og Afkølet soba nudelsalat eller opdag nye desserter med vores Fersken Tarte Tatin, Finansfolk, og Gul kage med chokoladefrosting. Bogen indeholder også en opdateret 57-siders købsguide, der beskriver vores foretrukne udstyr og ingredienser. Anmeldelser fra sæson 21 inkluderer stegeværktøjer, nonstick -udstyr, madlavningstermometre, skaldyrsredskaber og mere!

Kylling under en mursten med urtestegte kartofler

Tilberedning af kylling under en mursten skaber en fantastisk sprød hud. Plus, det barberer cirka 30 minutter fra tilberedningstiden for almindelig stegt kylling. Til denne opskrift lagde vi kyllingeskindsiden nedad i en tyndbundet ovnfast nonstick-stegepande. Vi lagde derefter en vægtet stegepande (en gryde fungerede også) på kyllingen og kogte den i cirka 25 minutter. Efter at have fjernet kyllingen fra ovnen tilføjede vi kartofler til bunden af ​​gryden og lagde kyllingeskindsiden opad ovenpå. Vi krydrede kyllingen med en blanding af olie, hvidløg, timian og andre krydderier, inden panden kom tilbage i ovnen for at koge i yderligere 10 minutter.

Ultracreamy Hummus

Denne populære mellemøstlige dip kan findes i dagligvarebutikker og på menuer i hele USA. Mens de købte mærker er nået langt, er der ikke noget der slår hjemmelavet! Vi simrede de dåse kikærter i bagepulver i 20 minutter for at opnå en perfekt glat tekstur. Hummus får sin signatur syrlige, rige smag fra tahini. Vi brugte lys tahini til denne opskrift for at skabe en mildere smag. Ved at dryppe hvidløg i citronsaft og salt kunne vi reducere dets krydrede, hårde smag.

Vokset grillet ostesandwich med cheddar og skalotteløg

Vi satte et nyt spin på denne barndomsklassiker ved at bruge lagret cheddar, hvidvin og Brie. Vi brugte vores foodprocessor til grundigt at kombinere osteblandingen. Hvidvinen og Brie var med til at forhindre osten i at blive fedtet. Vi tilføjede lidt skalotteløg for at forstærke smagen.

Æble kage

Hvor mange æbler gik i vores æblecrumble? Fire pund skrællede og kerneformede Golden Delicious æbler! For at skabe en fyldig og nuanceret fyldning brugte vi mørkt brunt sukker og en smule citronsaft til at gøre smagen lysere. Vi tilberedte vores streusel -topping med mel, mandler, sukker, smør, vanilje og salt.

Detaljer

Opskrifter: 1,674
Format: Indbundet
Sider: 1,160
Varenummer: CF27
Vægt: 4,6 pund


Denne vare skal returneres inden for 6 måneder efter købs- eller afsendelsesdatoen.
Se returpolitik for detaljer.

Forsendelse

Forsendelse: Standard forsendelse skibe inden for 2-3 dage.

Har du brug for det hurtigere? Vælg hurtig levering ved kassen.

GRATIS FRAGT på alle ordrer over $ 40

Vilkår og betingelser for Bring on Summer Sale: Tilbuddet udløber den 24. maj 2021. Gratis gavevalg vises ved kassen med $ 40 i alt en maksimal maksimal gave per bestilling, så længe lager haves. Alle mærke pen sæt, købmandslister og amp Young Chefs & rsquo Club abonnementskasse køb ekskluderet fra $ 40 kvalificerende i alt.


Den bedste irske fløde at købe denne jul

Feeneys irske fløde (17% ABV)

En luksusoptagelse af det klassiske

En af de mest luksuriøse irske cremer der findes, Feeney’s er lavet i hjertet af republikken, fremstillet i byen Abbeyleix i County Laois.

Først produceret for over 25 år siden af ​​Tom Feeney, er denne flaske fremstillet ved at blande irsk whisky i mindst tre år med rig chokolade og ægte mælkecreme fra nærliggende gårde.

Kvaliteten af ​​ingredienserne skinner igennem med denne, den irske korn whisky med delikat peberfrugt og frugtige noter spiller godt mod den tykke fløde og rige chokolade, der gifter sig sammen for en ultra glat oplevelse, der er lige så sød som frisk, forudsat at sjovt spark uden den hårde finish, der kan afskrække ikke-whiskydrikkere.

Arran Gold creme likør (17% ABV)

Et skotsk spin på en irsk delikatesse

Sikkert, Arran er ikke strengt irsk. Ok, det er slet ikke irsk. Arran er et skotsk destilleri, berømt for sine glatte og frugtagtige single malt, virksomheden ligger ud for Skotlands vestkyst på Isle of Arran.

Arran Gold blev lanceret i 2004 og har været en rungende succes med sin dybe, komplekse gane. At lugte denne flaske er næsten lige så god som at drikke den, likøren fuld af dybe mørke bæraromaer sammen med et forslag til mynte i baggrunden.

Dette er helt sikkert muligheden for whiskyelskere med ånden sive gennem noter af mælkechokolade og honning i ganen. Denne flaske vandt verdens bedste whiskylikør i 2007, og vi kan se hvorfor.

Ledig fra:

Coole Swan (16% ABV)

Overbærende, dekadent og uimodståeligt mere lystig

Coole Swan er det førsteklasses valg, når det kommer til irsk fløde. Alt ved denne flaske skriger luksus, fra valget af den fineste mælkecreme til dukkerne af dekadent belgisk hvid chokolade.

Uafhængigt og familieejet stammer firmaet sit navn fra et af WB Yeats mest elskede romantiske værker, The Wild Swans at Coole.

En slurk, og du diskuterer bare at gå efter et sugerør direkte i flasken. Smagen er overdådigt glat og omslutter tungen med et fløjlstæppe af vanilje, kakaosmør, toffee og nøddeagtige krydderier.

Chokolade, fløde og tredobbelt destilleret irsk whisky spiller hinanden i perfekt harmoni og forhindrer enhver kludrende sødme i eftersmagen. Dette er virkelig en superlativ irsk creme, som du ville forvente, da det tog 230 forsøg at få opskriften helt rigtigt.

Ledig fra:

Five Farms Irish cream (17% ABV)

Den friskeste du kan få fra hjertet af County Cork

Five Farms Irish Cream handler om friskhed. Denne flaske fremstilles ved hjælp af enkelte partier frisk mælkecreme, blandet med tredobbelt destilleret irsk whisky inden for 48 timer efter indsamling.

Denne friskhed oversætter til den ultralette og cremede mundfølelse, der med rette har opnået stor anerkendelse - Five Farms scorede rekord 97/100 i 2018 World Spirits Challenge.

Smagen er lige så cremet som de kommer, silkeagtig med mælkechokolade og strejf af kaffe, whiskyens kvalitet skinner virkelig igennem.

Dette er ikke kun lækkert på tungen, men flasken er også let for øjnene. Den autentiske brede mundede glasflaske leveres med en swing top -lukning og præget detalje - bestemt en, der skal vaskes ude og blive ved, når du er færdig.

Ledig fra:

Baileys Original irsk fløde (17% ABV)

Klassikeren, skal vi sige mere?

Vi kunne ikke udelade dem, ikke? Baileys er originalen, go-to, når det kommer til irsk fløde.

Historien fortæller, at en årgang for årtier siden havde en gruppe ambitiøse, stolte irere drømmen om at kombinere to af Emerald Isles mest værdifulde eksport: mælkefløde og whisky i 1974, den opskrift, vi kender og elsker i dag, blev skrevet, resten er historie.

Baileys er blevet en favorit verden over for sin konsekvent trøstende gane af rig chokolade og vanilje, der kombineres sammen i en pulje whisky-snørret fløde.

Der er ikke underligt, at denne flaske er sådan en julefavorit: den er overbærende, mere overdådig og perfekt til at blive glad med familie og venner.

Ledig fra:

Merlyn creme likør (17% ABV)

Wales ’fuldblodige indtog på cremelikodermarkedet

Merlyn Cream Liqueur er en walisisk antagelse af den irske klassiker fra et af landets mest berømte destillerier.

The Welsh Whiskey Company blev grundlagt i 1998, efter at det 20. århundrede oplevede destillation af whisky i Wales rystet af retssager, toldsvindel og fængselstid.

Destillation genoptages i Wales i september i år 2000, fire år senere blev Penderyns Single Malt lanceret af prins Charles.

Halvandet årti og en flovhed af priser senere, og Penderyn nyder succes med en række spiritus og likører, deres Merlyn Cream Liqueur en særlig favorit.

Næsen er præget af karamel og frisk frugt, ganen læner sig ind i den klassiske vanilje- og chokoladegane med peberfrugt, der supplerer parret godt.

Ledig fra:

Skinny Moo jordnøddesmørcreme -likør (12% ABV)

Alt skal komme med en jordnøddesmørversion

Hør os. Hvad hvis irsk fløde smagte som jordnøddesmør? Hvilken verden det ville være. Heldigvis lever vi i fremtiden, hvor du kan få irsk fløde med jordnøddesmør, takket være Skinny Moo.

Denne flaske kommer fra de samme Abbeyleix -baserede producenter af Feeney's Irish Cream og er ideel til Reese's Peanut Butter Cup, der er obsessiv i dit liv.

Denne irske fløde har ikke kun den lækre jordnøddesmørprofil, men den er også lettere, end du kan forestille dig - med 55 kalorier i mål, det samme som din typiske gin og tonic. Dette fungerer også overraskende godt i en espresso martini.

Sainsburys irske flødelikør (17% ABV)

Et super-sødt supermarked tager imod klassikeren

Hvis du har lyst til at hente en flaske med din store butik, så er Sainsbury’s Taste The Difference Irish cream likør en solid mulighed. Lavet med Ballyrashane fløde og tredobbelt destilleret irsk whisky, er dette en superglat mulighed og en vinder for dem, der foretrækker en mere mælkeagtig cremelikør. Der er masser af smør og vanille at tygge på samt nogle dekadente kakaolag.

Afslutningen kan være lidt saccharin for nogle, men hvis du har en sød tand og ikke nyder nogen dvælende whisky -eftersmag, er dette perfekt til dig. Prøv at blande med lidt vodka og Kahlua for at lave den klassiske Mudslide -cocktail - dybest set en meget voksen chokolademilkshake.

Baileys Almande (13% ABV)

Den veganske version af den, vi kender og elsker

Du ved hvad de siger om at blive veganer, det sværeste at give op er bacon ... og irsk fløde. Heldigvis er der en vegansk irsk fløde at nyde i julen, høflighed af Baileys.

Lavet ved hjælp af mandel- og vaniljesmag, tilbyder denne mejerifrie udgave af klassikeren noget lidt anden smag og konsistens.

Den eneste bytte med den veganske version er, at den ikke er så cremet som Baileys -originalen. Vi lappede det stadig op, ikke desto mindre, mandel er en klassiker efter middags likørsmag, og det fungerer perfekt med den klassiske vanille-forward Baileys-profil. Hvis du ser frem til en mere bæredygtig jul, kan du ikke gå galt med denne.

Ledig fra:

St Patrick's salt karamel irsk fløde (17% ABV)

Autentisk overbærenhed fra et prisvindende destilleri

Du kan bestemt ikke få et mere irsk tilbud end et ved navn St. Patrick's. Denne flaske kommer fra det Cork-baserede St. Patrick's destilleri, et ungt firma, der kan prale af en forlegenhed med priser på tværs af sit spiritusprogram, de laver gin, vodka, whisky og likører, og de er ret gode til dem alle.

Nøglen til en god irsk flødelikør er en god irsk whisky, heldigvis har St. Patrick's en guldmedalje-vindende whisky-serie.

Selvom firmaets prisvindende originale irske fløde er en slurk værd, regner vi med, at du skal forkæle dig selv med det saltede karameludtryk, komplet med sunde dukker karamel, vanilje, karamel og kakao. Der er også fedtfattigt smør der for at gøre det ekstra lækkert.


Mesa Test Review Headline - Opskrifter

Monkey Brain er konstruktionen Mensan Kent Keith bruger til at beskrive den underbevidste programmering, der driver vores liv. Tænk på det som en sammenlægning af vores hjerne og mange autonome programmer, der styrer alle slags funktioner, som vi ikke kender til på et givet tidspunkt.

Morgellons sygdom har en kompliceret historie, og mange læger anser ikke tilstanden for at være en reel sygdom. Uanset om symptomerne er fysiske, psykiske eller begge dele, skal der tages hensyn til Morgellons sygdom, argumenterer Mensan Genevieve M.H. Corrada.

Journey to Royal: A WWII Rescue Mission, produceret af Mensan Mariana Tosca, p.g.a. og skrevet og instrueret af Christopher Johnson, søger at bevare arven fra 4. Emergency Rescue Squadron, hvis mænd reddede 576 liv under krigen.

Vi har alle set det: skarpe, konkurrencedygtige basketballspil, der går i stykker til fests i de sidste minutter. Det er rsquos tid for basketball til sidst at degradere et engang uundværligt element i sporten & mdash spiluret.

Indsend dit bedste upublicerede værk eller korte fiktionsværker, der skal komme i betragtning til september & rsquos special fiction -udgave af opslag.

Mensa & rsquos Tolkien Special Interest Group, der nu fejrer sit 40. år, så en artikel i 2020 fra sin månedlige Beyond Bee nyhedsbrev nomineret til en Tolkien Society -pris.

Fotokunsten er et område, hvor mensaner fra mere end 50 lande med forskellige sprog, skikke og traditioner kan konvergere med et enkelt, visuelt sprog. Brug din kreativitet, færdigheder og tekniske ekspertise til at producere dit bidrag til dette års & rsquos Mensa International PhotoCup -konkurrence.

Gå ind for at vinde en tur for to til Mensa World Gathering i 2021 i Houston, Texas, herunder to eventregistreringer, hotelophold og to billetter til gallamiddagen, sponsoreret af vores venner på GEICO.


3. Helt glutenfri tærte (anmeldelse opdateret 14/10/20)

  • 7,45 oz hver
  • 5,99 $ til 6,99 $ for en pakke med 2 (hos Raley's, Safeways eller Whole Foods)
  • Frosset i tærteform af aluminium
  • Brun rismel, vand, organisk palmeolie, organisk rørsukker, tapiokastivelse, kartoffelstivelse, havsalt, bagepulver, bagepulver, monocalciumphosphat, guargummi

Smagsnoter: Buttery i smag, flaky, lækker, svært at tro, at det er glutenfrit.

Strukturnotater: En lille smule krympning med forbagning, som forventet, holdt skorpen perfekt med skorpe.

Konklusion: ANBEFALE. Da jeg første gang gennemgik den fuldstændigt sunde glutenfri skorpe i 2017, gav jeg den en meget dårlig vurdering, den smagte dårligt og faldt fra hinanden. Siden har virksomheden omarbejdet deres opskrift, og nu kan jeg helhjertet anbefale denne skorpe, hvis du leder efter en glutenfri mulighed. Skorpen er lækker, og du vil være hårdt presset til at se forskel på den og en almindelig melskorpe.


Mesa Test Review Headline - Opskrifter

Brødmel: Bageegenskaber

INTRODUKTION

Vi har tilføjet et tillæg til Melafhandlingen. Begge versioner (indrammet og ikke-indrammet) har dette tillæg. Tillægget beskriver General Mills seneste mel - Harvest King. Vi håber, at disse oplysninger er nyttige i din bagning.

Under en langrendstur i efteråret købte vi mel i Connecticut, Virginia og Tennessee. Mel blev også købt fra forskellige dele af Californien. Vi var nysgerrige efter at se, hvordan mel, der er tilgængeligt i New England og Sydøst, adskiller sig fra det, der er tilgængeligt i vores hjemstat, Californien. Da vi var hjemme, besluttede vi at udføre et grundlæggende, kvasi -videnskabeligt eksperiment, hvorved vi kunne & kvotere & citere de forskellige mel for at bestemme deres (forskellige) bageegenskaber. Vi kalder dette et kvasi -videnskabeligt eksperiment, fordi vi ikke er i besiddelse af meget af de data, der er nødvendige for at foretage en grundig test, som f.eks. Kan udføres i et bagelaboratorium. For eksempel havde vi ingen oplysninger om askeindhold, & quotW & quot eller & quotP & quot værdier, eller for den sags skyld nogen af ​​de kriterier, vi har diskuteret detaljeret om vores Mel afhandling. [Klik her for Ramme version] I et tilfælde har vi ikke engang proteinindholdet i det anvendte mel. Dette skyldes ikke mangel på forsøg. Vi har ringet og e-mailet producenterne af hvert mel beskrevet i denne artikel. Hvor du ser & quotNA & quot, ser du også en mølle uvillig eller ude af stand til at levere de data, vi anmodede om.

Artisan -køkkenet er et køkken som de fleste findes i ivrige kok- og bagerhjem. Det er ikke et laboratorium, hvor betingelserne kunne holdes konstante, mens enkelte variabler kunne undersøges. Helt ærligt resulterer denne form for eksperimenter ofte i interessante og intellektuelt udfordrende oplysninger om brød og mad. Vi er imidlertid ikke overbeviste om, at disse data ofte resulterer i bedre smag af brød og mad.

Den lille undersøgelse, der er beskrevet heri, blev foretaget for at se, om et bestemt mel i vores lille prøve af de mange mel, der er tilgængelige i hele USA, ville skille sig ud. På mange måder var det en virksomhed, der var designet til at se, om det mel, vi mest bruger, faktisk var det bedste til vores slags brød. Var der et mel til rådighed, som vi let kunne købe, og som måske var lige så godt eller bedre end det, vi oftest bruger? Efter at have afsluttet dette tilsagn besluttede vi at dele resultaterne med besøgende på The Artisan.

Alle mel blev evalueret ud fra en seriøs hjemmebager. En opskrift blev designet til dette formål. (Se nedenunder). Der blev opretholdt korte notater under processen, men vægten af ​​testen lå på det endelige produkt. Bageren kendte ikke det mel, der blev testet. Under testen var partiturer og melforeninger også ukendte for bageren. Det eneste, hun havde til rådighed, var et nummer. Disse resultater er således afledt af en blind anvendelse af hvert mel.

Guldmedalje til alt formål, beriget, ubleget mel, tilgængeligt i Californien, var standarden, som hvert af de andre mel blev sammenlignet med. Guldmedalje blev valgt, fordi det er melet, der oftest bruges af The Artisan Baker, og dermed var vi i stand til at definere egenskaberne ved hvert testbrød og sammenligne dem med de samme egenskaber i et brød baseret på en standard, som vi var bekendt med. Testen eller standardbrødet blev fremstillet af dette mel. Som standarden (per definition) blev den tildelt de højeste karakterer. Det er vigtigt at bemærke, at bortset fra dimensioner af højde og bredde var alle domme af subjektiv karakter, det vil sige skorpe, krummer, skorpe & amp crumb som en kombineret forestilling, tekstur og smag. Andre, der bruger de samme mel til at lave de samme brød, kan nyde forskellige resultater. Hvis det er tilfældet, vil The Artisan meget gerne høre om dem. Send os gerne en note via E-mail beskriver dine resultater.

KARAKTERISTIK AF BLOMSTERN OG AMP -VURDERINGER

Tabel I angiver de grundlæggende egenskaber ved hvert testet mel og dets vurdering. (Testkriterierne diskuteres i større længde nedenfor.) En simpel T-test blev anvendt for at afgøre, om scoreforskelle var statistisk signifikante. Gruppering af de syv topmel og de fire nederste resulterer i betydelige forskelle.

Oplysninger om, hvorvidt et mel var beriget eller ubleget eller bleget, blev taget fra emballagemærkning. Proteinprocent og hvedetype (hård, blød eller en blanding) blev opnået ved kontakt med individuelle melfirmaer. Hvis disse oplysninger ikke er angivet, betyder det, at der ikke var noget svar på vores anmodning fra virksomheden.

Tabel I - Melkarakteristika og vurderinger

Mel

Beriget

Ubleget

Bleget

% Protein

Hård hvede

Blød hvede

Hård/blød blanding

Bedømmelse
Guldmedalje alle formål (CA) Ja Ja Ingen 9.8-11 * -- -- Ja 5.00
Hvid lilje brød Ja Ja Ingen 11.7 Ja -- -- 4.65
Guldmedalje bedre til brød Ja Ja Ingen 12.2-12.7 * Ja -- -- 4.65
Stone Buhr White Ja Ja Ingen NA -- -- -- 4.48
Pillsbury alle formål Ja Ja Ingen 10.5 Ja -- -- 4.45
Hodgson Mill alle formål Ingen Ja Ingen 10 Ja -- -- 4.30
Kong Arthur alle formål Ja Ja Ingen 11.7 Ja -- -- 4.20
Hvid lilje alle formål Ja Ingen Ja 8 -- Ja -- 3.85
Big Springs Mill A #1 patent Ingen Ingen Ja 8-9 -- Ja -- 3.60
Hudson Cream kort patent Ja Ingen Ja 11+ Ja -- -- 3.30
Guldmedalje All Purpose (TN) Ja Ja Ingen 9.8-11 * -- -- Ja 2.30

* Angiver rækkevidden af ​​glutendannende protein

TESTOPTAG

Følgende opskrift blev brugt til at teste hvert mel. Det er en afledning af en række opskrifter, der bruges til at skabe det, der almindeligvis kaldes brød i & quotrustisk stil, og som sådan opnår den maksimale smag fra selve melet. Opskriften indeholder en lille mængde gær. Opskriften blev udviklet efter mål frem for vægt, da kopper og skeer er mere almindeligt brugt end vægte af hjemmebagere. En Krups PowerMix Prometal elektrisk standmixer blev anvendt under fremstillingen af ​​dejen.

"Rustik" stilbrød

Dejen, der er udviklet i denne opskrift, er en slap eller fugtig dej. Det er indbegrebet af en våd dej, der næsten ikke fordobles i volumen, når den fermenterer, og spredes i stedet for at hæve under korrektur. Når dejen springer i form i ovnen, er det næsten en overraskelse.

INGREDIENSER

Forret

1/4 Tsk. Aktiv tørgær
1/4 Kop Vand- varmt
1 3/4 Kopper Vand - koldt
31/3 Kopper Mel
Alle Starter ovenfra
1 Kop Vand
3 1/2 Kopper Mel
31 /2 Tsk. Salt

PROCEDURE

Forret

Opløs gæren i 1/4 kop vand i en skål på 3 liter, og lad den stå i 5-10 minutter. Fyld en målebæger med 1 1/2 kopper vand. Tilsæt nok isterninger til, at vandet måler 1 3/4 kop. Brug ikke vandet, før isterningerne er opløst. Tilsæt de resterende ingredienser til gærblandingen i følgende rækkefølge: 2 kopper mel, 1 3/4 kopper koldt vand, 1 1/2 kopper mel. Brug en træske eller plastikspatel til at omrøre denne blanding 100 gange i samme retning. Dæk skålen til og lad den forblive ved stuetemperatur natten over.

Dej

Overfør starteren til skålen i en elektrisk mixer og tilsæt vandet (1 kop ved stuetemperatur). Bland ved lav hastighed for at opløse starteren. Tilsæt mel (3 1/2 kopper) til mixerskålen, og forarbejd ved lav hastighed i 45 sekunder. Flyt indstillingen til medium hastighed i yderligere 5 minutter. Lad maskinen afkøle og dejen hvile i 5 minutter. Tilsæt saltet (3 1/2 tsk) og forarbejd dejen på medium hastighed i 3 minutter. Dejen er blevet blandet ordentligt ved strækning af et lille stykke resulterer i et gennemsigtigt dejark. Dejen forbliver slap på grund af dens fugtindhold.

Læg dejen i en stor blandeskål, og dæk skålen med et bomuldshåndklæde. Lad dejen hæve i 1 1/2 time. Stans dejen ved at dreje skålen 1/4 omgang ad gangen, mens dejen øjes fra siderne og foldes ned i midten. Vend dejen i skålen, dæk skålen med et bomuldshåndklæde, og lad dejen hvile i yderligere en time.

Vend forsigtigt den hævede dej på en melstøvet arbejdsflade. Del dejen i to portioner, form hver portion forsigtigt til en kugle, og lad dejen hvile i 10 minutter. Støv et stykke lærred (ubehandlet, 100% bomuld) eller et korrekturbræt (krydsfiner af tømmerkerne) med mel. Kom hænderne under en portion dej, og fold forsigtigt dele af den mod midten, mens du ruller den på arbejdsfladen, indtil den er rund. Vend dejen forsigtigt, rul den på arbejdsfladen, og læg den med ru side ned på lærredet eller brættet. Gentag med den anden portion. Dejen holder bare sin form. Dæk dejen med et bomuldshåndklæde. Lad dejen hæve i 30 minutter. Lem dine hænder under dejen, og vend hver portion om, når den overføres til et let meldrysset stykke bagepapir. Dejen holder knap sin form og spredes let som følge af, at den vendes. Lad dejen hæve i yderligere 15 minutter.

Når dejen hæver, skal du placere en bagesten i ovnen og indstille temperaturen til 500 F. Lad ovnen varme i 30 minutter.

Skub en bager ’s skræl under bagepapiret. Sænk ovntemperatur til 450 F. Skub bagepapiret fra skrællen over på bagesten. Sprøjt hurtigt ovnvæggene med en plastikflaske fyldt med koldt vand. Sprøjt igen med 5 minutters mellemrum i de første 15 minutter. Skru temperaturen ned til 425 F og bag i yderligere 5 minutter. Drej brødene forfra og bagpå. Bages i yderligere 10 minutter. (Kontroller ovnen for at være sikker på, at dejen ikke bruner for hurtigt. Hvis det er tilfældet, skal du dække dejen med folie.) Lad dejen bage, indtil brødene har en dyb gylden farve (ca. 5 minutter mere).

Fjern brødet fra ovnen og lad det køle af på en rist.

Billederne, der ses her, er fra Giuliano Bugiallis & quotFoods of Italy & quot. De blev taget i et lille bageri i Sesto Fiorentino, en by nær Firenze, Italien. Vi har inkluderet dem af en række grunde: Brødet, der er beskrevet i denne opskrift, ser sådan ud, når det er ristet, og når det kommer ud af ovnen. Derudover håber vi, at disse billeder inspirerer bagere, der besøger denne side, da de har inspireret os.

KORT NOTER

Mel Score Butik købt Beløb Pris Beliggenhed
Guldmedalje (CA) 5.00 Albertsons 5 lbs. $1.79 San Luis Obispo, CA.
Guldmedalje til alle formål satte standarden i denne test. Den udvikler sig til en blød dej, hæver moderat, når den fermenterer, og spredes, når den beviser.

Det krævede en kombination af e-mail og telefonopkald til virksomheden for at indhente oplysninger, der ikke var let tilgængelige på pakningsetiketten. Repræsentanter for Gold Medal insisterer på, at det samme mel markedsføres nationalt, men vores testresultater understøtter ikke denne påstand.

Hvid lilje 4.65 Kroger 5 lbs. $2.15 Lexington, VA
Hvidliliebrødsmelet udviklede sig til en blødere dej end standarden.

White Lily var imødekommende og reagerede let på anmodninger om information via e-mail.

Guldmedalje bedre til brød 4.65 Bristol Farms 5 lbs. $1.99 Westlake Village, CA.
Guldmedaljen Bedre for brødmel absorberede yderligere to spiseskefulde vand end standardmel. Det holdt sin form mere end standarden under korrektur.

En guldmedaljerepræsentant beskriver det som højere proteinindhold end guldmedalje til alle formål og som en blanding af hårde hvede.

Stone Buhr White

4.48

Bristol Farms 5 lbs.

$3.29

Westlake Village, CA.

The Stone Buhr White flour developed into a soft dough which did not hold its shape as well as the standard during proofing.

A telephone call to Stone Buhr did not produce additional information on the flour. Consumer Affairs has information on the wheat flour (7.5-19% protein), but not the white flour. An e-mail to Bestfoods web site resulted in a message that the e-mail was forwarded to the Technical Center. Thus far no additional information has been forthcoming.

Pillsbury All Purpose 4.5 Bristol Farms 5 lbs.

$1.69

Westlake Village, CA.

The Pillsbury All-Purpose flour developed into a soft and more sticky dough. It proved more difficult to shape than the standard, and spread considerably during proofing.

An e-mail response from Pillsbury indicated that Pillsbury All-Purpose flour is a blend of hard and soft wheat. Telephone conversations with two Pillsbury representatives indicated that the all-purpose, unbleached flour is made from hard red winter wheat and the all-purpose, bleached flour, is a blend of hard and soft wheat. Pillsbury also has a bread flour in its line of products.

Hodgson Mill All Purpose 4.3 Kroger 5 lbs. $2.89 Lexington, VA.
The Hodgson Mill All-Purpose developed into a soft dough that spread more than the standard during proofing. The dough had a slightly chalky feel and the baked crust was light in color as compared to the standard. The flour package suggests the addition of vital wheat gluten when using this flour to make yeast breads.

Hodgson Mill was obliging during a telephone conversation when asked to provide additional information about Hodgson Mill All Purpose. Hodgson Mill also has a bread flour in its line of products.

King Arthur All Purpose 4.2 CostCo 25 Lbs. $7.59 Milford, CT.
The King Arthur All-Purpose flour developed into a moderately firm but sticky dough compared to the standard. This was the only dough which, when baked, broke open in the center of the loaf during baking. It also had a salty taste.

Information regarding protein content and wheat type is available in The Baker's Catalogue published by King Arthur Flour in Norwich, Vermont.

White Lily All Purpose 3.85 Kroger 5 lbs. $2.15 Lexington, VA.
The White Lily All-Purpose flour developed into a soft dough, somewhat chalky in feel. Additionally, the crust was lighter and the crumb was whiter as compared to the standard. This was the only bread to have both an unusual and salty taste.
Big Springs Mill A No.1 Patent 3.6 Kroger 5 lbs. $1.79 Lexington, VA.
The Big Spring Mill A No. 1 Patent flour developed into a soft dough which broke apart when stretched. If felt spongy as it was being shaped. The crust was lighter and the crumb was whiter than the standard.

Big Spring Mill was cooperative and forthcoming when answering questions regarding its flour. Big Spring Mill A No. 1 Patent flour is best used for pastry dough. Big Spring Mill volunteered to send a list of products available by mail.

Hudson Cream Short Patent 3.30 Kroger 5 lbs. $1.49 Lexington, VR
The Hudson Cream Short Patent flour developed into a soft dough. The crust was lighter and the crumb whiter than the standard.

Hudson Cream stated that the Short Patent is an all-purpose flour used for bread or pastry. The Hudson Cream representative volunteered that if the bread doesn't rise, two tablespoons of gluten can be added to each batch of bread. Hudson Cream is about to add a bread flour to its line. the composition will include Hudson Cream Short Patent flour to which gluten has been added.

Gold Medal All-Purpose (TN) 2.30 Kroger 5 lbs. $ .99 Knoxville, TN
The Gold Medal All-Purpose developed into a soft and a more sticky dough than the standard. It required three-quarters cup of extra flour when compared to the standard, and the dough still spread considerably during proofing. See the notes above in reference to the Gold Medal All-Purpose flour available in California, assigned the value of the standard in the work presented here.

TEST CRITERIA

The bread made from each of the flours was rated on a scale of 1 - 5, except for the height and width. These were measured using actual dimensions. The ratings for each flour used and obtained when using these criteria may be found in the far right hand column of tabel 1 , as well as in the table just after the Brief Notes section above .

Criteria Description

Dimensioner Height, width (2 measurements across diameter of each loaf)
Skorpe Appearance including color resistance was also considered
Crumb Size and distribution of cells in the crumb, including structure and color, and crumb firmness. The "squeeze" test was applied and the resistance of the crumb to deformation was assessed.
Crust and Crumb Subjective assessment of the eating qualities
Struktur Subjective assessment of the eating quality
Smag Subjective assessment of the flavor

CONCLUSIONS

The information presented above, in our judgment, provides a few insights relative to the best uses of some of these flours. It would seem that the best use of the four least rated flours ( White Lily All-Purpose Big Spring Mill A No. 1, Hudson Cream Kort Patent og Gold Medal All-Purpose (Tennessee) is for making pastries or biscuits. We cannot account for the very poor showing of this last flour in light of the fact that General Mills maintains that all their flour is consistently the same across the Country. Obviously, that is either not the case, or during the baking process something went mysteriously wrong. We saw nothing different in the process, nor did we have any reason to believe that these loaves would be so different from other Gold Medal loaves. We have no explanation for the extremely poor showing of the Gold Medal flour purchased in Tennessee. Interestingly, General mills sells the same flour in California for $1.79/5 Lb. and $.99/5Lb in Tennessee. We can only wonder if these flours are indeed the same, especially if this flour was not on sale at the time.

The differences between the remaining flours may best be described as subjective differences in texture/eating quality and flavor. The flours in the above chart (White Lily Bread og Gold Medal Better for Bread ) afforded quite acceptable breads, Stone Buhr White , Pillsbury All-Purpose, Hodgson Mill All-Purpose og King Arthur All-Purpose resulted in breads more similar than different. Of note is the fact that the Hodgson Mill All-Purpose flour scored well without the addition of vital wheat gluten. To have added it to this bread and not to any of the others would have skewed the results.

Our personal preference is Gold Medal all-purpose, enriched, unbleached flour. That said, in an attempt to remain open and well-advised, we will attempt to obtain Hodgson Mill and Pillsbury Bread flour, and make the test bread from them.

NOTE: We were recently offered an opportunity to try Hodgson Mill Best for Bread flour. In our opinion, the Hodgson Mill All-Purpose flour performed better than the Hodgson Mill Best for Bread when used in the Flour Test recipe ( Added 5/12/2011)

In this brief effort, we make no claims to which flour is "better". We leave that to those of you who bake and who may like to try different brand names as you perfect your breads.

Addendum to The Flour Treatise and The Flour Test

There have been many advances in the flour industry relative to artisan bread baking since The Flour Treatise was first written. The Introduction to The Flour Treatise includes the following: Many reading this treatise may find it disheartening that the flour quality indicators available to European are not readily available here. One company does provide information. det er Cooks Natural Products . We are pleased to say that this is no longer the case. Information such as flour specifications and baking test results are currently available to a much wider audience, via flour purveyor websites and knowledgeable technical and sales personnel.

The Artisan was informed that General Mills Gold Medal flour was about to launch a new consumer product, Harvest King flour. We contacted General Mills and they graciously agreed to send us flour prior to its availability to the consumer. We have been using this flour to make many of the recipes posted on The Artisan (including the recipe used for The Flour Test ), as well as recipes from our favorite bread making books Artisan Baking Across America, and Bread, A Baker s Book of Techniques and Recipes. The Conclusion to The Flour Treatise states, Our preferred flour is an unbleached all-purpose flour, ranging in protein content from 9.8 - 11%. This unbleached, all-purpose flour is a blend of hard red winter wheat flour and soft winter wheat flour. This flour has proven to be the most dependable relative to performance characteristics and consistency. It is our flour of choice when making Italian style bread. As a result of our working with Harvest King flour, it has become our preferred flour when making bread.

For your convenience we have included a copy of a news release posted on the General Mills website:

Technical Data and Specifications for Harvest King flour may be accessed at: Product Specifications on the General Mills website.

Gold Medal Harvest King will replace Gold Medal Better for Bread as stores across the country order flour to replenish their inventory. Please let us know whether or not you agree that Harvest King is a welcome addition to the pantry of artisan bread bakers. Our special thanks to General Mills, to those who helped develop Harvest King flour and to those who are currently making Harvest King available to consumers.


Top 10 Best Websites to Sell Test Strips that Buy Your Unused Diabetic Test Strips

#1 Two Moms Buy Test Strips (formerly Sell Us Diabetic Test Strips)

Two Moms Buy Test Strips (formerly, Sell Us Diabetic Test Strips). The Two Moms accept test strips that have at least 8 months until expiration. More money is paid for test strips that have 12 months or more until expiration. They also purchase Dexcom, Humulin, Omnipods, and lancets. They do not take damaged boxes. You submit your order online and can request a prepaid shipping label be emailed to you, or, you can pay your own shipping and be reimbursed when you get paid for your strips, or, have a free shipping kit mailed to you. They send payment via check, PayPal, Direct Deposit, or Zelle after receipt and review of the package. The Two Moms have the distinction of being interviewed by National Public Radio and have a link to the interview on their website.

Two Moms Buy Test Strips
5660 Amaya Drive #175
La Mesa CA 91942
Phone: (619) 797-6099
https://www.twomomsbuyteststrips.com

#2 More Cash for Test Strips

More cash for test strips is a great way to sell your extra diabetic test strips. More cash for test strips website is staffed 24/7. As you enter the number of boxes you have underneath the picture of the box, it will give you a total payout. Then you fill out the form that’s on the bottom of the price list page and you can receive your shipping label within 2 minutes, or you can request a shipping kit to be mailed to your address which you can use to send the boxes to More Cash for Test Strips. After they receive it and verify everything is in good condition with 10 months or more left on expiration date they will issue out a payment within one business day. More cash for Test Strips also has several retail locations on the West Coast where you get paid cash upon dropping off your test strips – these are in Carson CA, Los Angeles CA, Long Beach CA.

More Cash for Test Strips
245 West Carson Street
Carson, CA 90745.
Phone: (310) 892-2808
https://morecashforteststrips.com

#3 Strips USA

Strips USA is a leading buyer of surplus diabetic supplies. They accept unopened and unexpired supplies and they buy all brands of diabetic test strips. Their process is fast and easy. Just check out through the website and they will email you a prepaid shipping label. If you are unable to print your own label they can mail you a shipping kit complete with prepaid label and box. Payments are made through PayPal or business check within 24 hours of when they receive your package.

Strips USA
2926 e Cold Spring Lane
Baltimore Md 21214
Phone: (443) 960-0979
https://stripsusa.com

#4 Diabetic Exchange USA

Diabetic Exchange USA is the leading buyer of diabetic supplies. They purchase all major brands of test strips, lancets, and CGM’s. Their website is beautifully designed and easy to navigate. Their customers have the option to receive a free shipping label via email or a free shipping kit mailed to their door (the kit includes a box, tape, and a shipping label). Sell to them for the highest payouts in the industry.

Diabetic Exchange USA
5218 Suffield Terrace
Skokie IL, 60077
https://www.diabeticexchangeusa.com

#5 Fast Cash Strips

Fast Cash Strips prefers test strips that expire 10 or more months from now but will accept ones that expire between 6 and 9 months at a reduced price. They accept damaged boxes if the seal has not been broken. You fill in an online form and they send you a prepaid shipping label. Payment is made the same day that the package is received.

Fast Cash Strips
9524 W Camelback Rd Suite C130-200
Glendale, AZ 85305
Phone: 424-327-8274
https://www.fastcashstrips.com

#6 Dollars for Strips

Dollars for Strips will accept any non-expired test strips but pays less for test strips that expire in under 13 months. They accept damaged boxes, but only pay half price for them. There physical locations you can go to in Atlanta, Ga, New Orleans, LA, Philadelphia, PA, Charlotte, NC, and Baltimore, MD where you can get paid the same day. You can also mail them in using a prepaid shipping label they provide you and receive payment within 24 hours of receipt of the shipment if using PayPal.

Dollars for Strips
1016 N. Tyron Street
Charlotte, NC 28206
Phone (888) 352-2272
http://dollarsforstrips.com

#7 TestStrips4Money.com

TestStrips4Money.com accepts test strips that have at least 7 months until expiration. More money is paid for test strips that have over 11 months until expiration. They accept damaged boxes. They offer many bonuses, including ones for new customers and for sending larger amounts of lancets or test strips. You can print a label online, or request they send you a mailing kit. Payments are made within 24 hours of receipt of the test strips.

TestStrips4Money.com
5414 74th St.
Elmhurst, NY 11373
Phone: 888-326-2213
https://www.teststrips4money.com

#8 American Medical Surplus

American Medical Surplus accepts test strips that expire over 12 months from now. They do not accept damaged boxes. If they receive test strips that do not meet their criteria, they require you to pay to have them shipped back if you want them back. There is an online form to fill out with the type and quantity of test strips you have to sell. Once you fill out the information, they send you a printable prepaid mailing label. They will pay you the same day they receive the package if you use PayPal.

American Medical Surplus
333 South Market Street
Selinsgrove, PA 17870
Phone: (570) 374-1989
https://www.americanmedicalsurplus.net

#9 Cash 4 Diabetic Supplies

Cash 4 Diabetic Supplies accepts test Strips that expire 6 months or more from now. They have a minimum they accept at a time of 2- 100 count boxes or 4- 50 count boxes. Some test strips may have different minimums, so please be sure to check. You can fill out an online form to receive a free mailing kit. Once you have mailed the test strips, they will pay within 24 hours of receipt of the package.

Cash 4 Diabetic Supplies
1933 W. Copans Rd.
Pompano Beach, FL 33064
Phone: 888-973-3729
https://www.cash4diabeticsupplies.com

#10 Sell Your Strips for More

Sell Your Strips for More will accept test strips that have a minimum of one month before they expire. They also will purchase damaged boxes. They offer an online form to fill out before you ship your test strips, or you can request they mail you a form. After you ship the test strips, Sell Your Strips for More will keep you informed of the progress of the shipment every step of the way. They pay within 24 hours of receipt of the test strips.

Sell Your Strips for More
645 Vermont St
Lawrence, KS 66044
Phone: (800) 786-4180
https://sellyourstripsformore.com


Behind Red Eyes

Instead of reaching for an energy shot next time you need a pick-me-up, try looking at what’s behind that tiredness, says Bauer.

Fortsatte

"If you took it once or twice a year because you wanted to be more alert for an exam, that’s different than if you’re taking it two or three times a day," Bauer says. "If you need something chronically, then there’s something wrong. That’s your body telling you to change something, whether it’s your diet, your exercise, your stress level, your sleep."

If you want to boost energy levels naturally, try these expert suggestions:

  • Eat several small meals throughout the day rather than three large ones.
  • Avoid large amounts of sugar and fat.
  • Don’t skip meals, especially breakfast.
  • Take a quick exercise break, such as a short walk.
  • Exercise regularly.
  • Consider paced breathing, which can improve your heart rate and boost relaxation, or meditating for a short time. .
  • Get enough sleep.

Kilder

Infoscan Reviews, Information Resources Inc.

Mintel International: "Energy Drinks and Energy Shots -- U.S.-- 2009."

Brent Bauer, MD, director, Complementary and Integrative Medicine Program, Mayo Clinic, Rochester, Minn.

WebMD Health News: "Energy Drinks: Hazardous to Your Health?"

WebMD Feature: "Energy for Sale."

Jim White, national spokesman, American Dietetic Association owner, Jim White Fitness Studios, Virginia Beach, Va.

Starbucks Coffee Co. web site.

NOS Energy Drink web site.

Rockstar Energy Drink web site.

Chris Rosenbloom, RD, PhD, professor of nutrition, Georgia State University.


Se videoen: Will Taco Bells NEW Naked Chicken Chalupa Redeem Itself?


Kommentarer:

  1. Shayten

    Jeg tror, ​​du ikke har ret. Jeg inviterer dig til at diskutere. Skriv i PM, så snakkes vi.

  2. Dusida

    Efter min mening har du ikke ret. Jeg kan forsvare stillingen. Skriv til mig i PM.

  3. Jotham

    Ja, for at svare i tide er det vigtigt

  4. Shaktigrel

    Jeg undskylder, men efter min mening har du ikke ret. Jeg er sikker. Jeg foreslår det at diskutere.



Skriv en besked